Bitcoin Haberleri

8 milyar dolarlık satış yaptılar

ABD medyasının ağır toplarından olan Wall Street Journal, kripto bankası olarak bilinen Silvergate şirketinin, oluşan kriz etkilerini bertaraf etmek için zararına 8.1 milyar dolarlık varlık satışı yaptığını iddia etti.

Hisselerde yüzde 40 düşüş!

WSJ’nin bu haberinden sonra Kaliforniya merkezli şirketin hissesinde piyasa öncesi işlemlerde %40’lık düşüş meydana geldi. Şirketin, finansal durumunu iyileştirmek için çalışanlarının yüzde 40’ını işten çıkardığı belirtiliyor.

CEO: Kripto sektöründe büyük çıkışlar görüyoruz

200 kişiyi işten çıkaran şirketin CEO’su Alan Lane ise bugünkü bilanço toplantısında açıklamalarda bulundu ve kripto para endüstrisinde bir güven sorunu var. Bu yüzden kurumsal yatırımcılar yatırımlarını ve sermayelerini geri çekiyor. Büyük çıkışlar görüyoruz” dedi.

Lane, FTX ve Alameda iflasından sonra da, kendilerinin bu iki şirkette hiçbir varlığının olmadığını dile getirmişti.

WSJ’nin haberinde ayrıca bu açıklamalara rağmen Silvergate’ten bir banka çıkışı olduğunu ve şirketin bunun önüne geçemediğini belirtti.

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!


Güncel yazı ve projeleri instagram'da duyuruyorum. Takip et, iletişimde kalalım ✔️@tahamumcu

Taha Mumcu

Ben Taha Mumcu, Bilişim sektöründe uzun süreden beri tecrübe edinerek bir yerlere gelmek için çalışmalarına devam eden ve sektörü yakından takip ederek hiç bir veriden geri kalmayan, girişimci ruhu ile tüm işlere elinden geldiğinde çalışma yapan bir girişimciyim. Henüz genç yaşta birçok tecrübeye ulaşan ve koyulan engelleri aşarak bir yerlere gelmek için çaba göstermekten çekinmiyorum.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyiciyi devre dışı bırakarak bizi desteklemeyi düşünün