Yazılım

DirectAdmin Web Control Panel

DirectAdmin, web sitelerinin yönetimini daha basit hale getirmek için hazırlanan web hosting denetim panelidir. DirectAdmin, özetlemek gerekirse DA olarak da bilinir.

Web Sayfası Yönetiminin En Basit Yolu: DirectAdmin

DirectAdmin, kullanılması oldukça basit bir denetim paneline haizdir. Böylelikle web sayfaları kolaylıkla yönetilebilir. DirectAdmin, gerek çömez kullanıcılar gerekse tecrübeli kullananların rahatça kullanabileceği temiz ve kullanışlı bir arayüze haizdir. Firmanın 3 katmanlı tasarımı, tüm kullanıcı tipleri içinde geçiş yapılmasına olanak tanır. Panelin ve web sayfasının tasarımı tek bir tuşla değiştirilebilir. DirectAdmin port bulmak mevzusunda oldukça etkilidir.

DirectAdmin ile Web Sayfanızı Hızlıca Yönetin

DirectAdmin’in denetim paneli, çalışan en süratli denetim paneli olmak için tasarlanmıştır. Sistem kaynaklarının en azını kullanarak çalışan bir yazılımdır. Bu özellik DirectAdmin’i her türlü sunucu için ideal bir yönetim paneli yazılımına getirir.

DirectAdmin En Güvenilir Hosting Yazılımlarından Biridir

DirectAdmin yazılımı yardımıyla sistemlerdeki web sayfalarının çevrimdışı olduğu süre en aza iner. DirectAdmin’in sunucuya gönderilmiş olduğu bildirimler yardımıyla ihtimaller içinde kesintiler ve hatalar engellenir. Sistem yöneticileri, yazılımlarının versiyonunu denetim panelini bozma korkusu olmadan istedikleri şeklinde yükseltebilir yada düşürebilir.

DirectAdmin Müşteri Hizmetleri ile Dikkat Çekiyor

DirectAdmin web hosting şirketi, müşteri hizmetleri konusunda da iyi iş çıkarıyor. Müşteri hizmetleri yardımıyla istediğiniz cevaplara çabucak ulaşabilirsiniz. DirectAdmin’in informasyon bankası yardımıyla ihtiyacınız olan bilgiye sorunsuz bir halde ulaşabilirsiniz. Data bankasında sorunuzun yanıtını bulamadıysanız, DirectAdmin’in forumlarında yeterli bilgiye yetişme imkânınız bulunuyor. Ek olarak, DirectAdmin’in sahip olduğu yardım masası yardımıyla sorunlarınıza hızlıca yanıt bulabilirsiniz. Eğer tüm yollardan probleminize çözüm bulamazsanız, müşteri hizmetleri ile iletişime geçebilirsiniz.

DirectAdmin Oldukça Uygun Fiyata Sahiptir

Web hosting hizmetleri oldukça maliyetli hizmetlerdir fakat DirectAdmin’in maliyeti diğer hosting hizmetlerine bakılırsa oldukça düşüktür. DirectAdmin hosting hizmetine aylık 29 dolar vererek sahip olabilirsiniz. Eğer daha uzun soluklu bir üyelik satın almak istiyorsanız, senelik 200 dolar ödeyerek DirectAdmin’in sunmuş olduğu fırsatlardan yararlanabilirsiniz. DirectAdmin’i yaşam boyu kullanmak isteyen kişilerin ödemesi ihtiyaç duyulan ücret ise 299 dolardır.

Sunucunuzu Bir Üst Seviyeye Taşıyın

DirectAdmin; kullanıcı dostu arayüzü, süratli yapısı, güvenilirliği ve son aşama yardımsever müşteri hizmetleri ile biliniyor. DirectAdmin Php 7 ile de uyumludur. DirectAdmin’in denetim paneli tasarımını istediğiniz şeklinde ayarlayabilirsiniz. DirectAdmin’de ilginizi çekebilecek birçok tema bulunmaktadır. Üstelik DirectAdmin kurulumu fazlaca basittir ve kullanıcılarına sunmuş olduğu demosuyla yazılımı kontrol etmeniz için bir olanak da sağlar. İşte tüm bu özellikleri ile DirectAdmin kullanıcı dostu bir web hosting hizmeti bulunduğunu kanıtlıyor.


Güncel yazı ve projeleri instagram'da duyuruyorum. Takip et, iletişimde kalalım ✔️@tahamumcu

Taha Mumcu

Ben Taha Mumcu, Bilişim sektöründe uzun süreden beri tecrübe edinerek bir yerlere gelmek için çalışmalarına devam eden ve sektörü yakından takip ederek hiç bir veriden geri kalmayan, girişimci ruhu ile tüm işlere elinden geldiğinde çalışma yapan bir girişimciyim. Henüz genç yaşta birçok tecrübeye ulaşan ve koyulan engelleri aşarak bir yerlere gelmek için çaba göstermekten çekinmiyorum.

İlgili Makaleler

3 Yorum

  1. Yakın bir zaman önce malum cpanel olaylarından sonra deneyimleme fırsatım oldu, gayet stabil ve kullanışı kolay bir kontrol panelidir. Alternatif arayan arkadaşlara ben de tavsiye ederim, en azından demosunu incelemenizde fayda var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyiciyi devre dışı bırakarak bizi desteklemeyi düşünün