FirmalarTanıtım

DSİ Misafirhaneleri: Ekonomik Tatil İçin Gözde Mekanlar

ANKARA – Kamu kurumlarına ait misafirhaneler, son yıllarda ekonomik konaklama arayanların gözdesi haline geldi. Özellikle Ankara Dsi Misafirhanesi Devlet Su İşleri’ne (DSİ) ait tesisler, uygun fiyatları ve doğa ile iç içe konumlarıyla dikkat çekiyor.

DSİ Genel Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre, kurum bünyesinde Türkiye genelinde 100’den fazla misafirhane bulunuyor. Bu tesisler, öncelikle kurum çalışanlarına hizmet vermekle birlikte, doluluk durumuna göre diğer kamu görevlileri ve vatandaşlar tarafından da kullanılabiliyor. https://dsimisfirhanesi.com

DSİ misafirhanelerinin çoğu, baraj ve gölet gibi su yapılarının yakınlarında yer alıyor. Bu durum, konaklayanlar için eşsiz manzaralar ve doğa ile iç içe bir tatil imkanı sunuyor. Ayrıca, bu tesisler genellikle şehir merkezlerinden uzak olduğu için, sakin bir ortam arayanlar için ideal seçenek oluşturuyor.

Ankara’da yaşayan memur Ahmet Yılmaz (42), geçen yaz ailesiyle birlikte Çanakkale’deki bir DSİ misafirhanesinde konakladığını belirterek, “Fiyatlar otel ve pansiyonlara göre çok daha uygundu. Temiz ve düzenli bir tesisti. Üstelik Bayramiç Barajı manzarasına karşı kahvaltı yapmak paha biçilemezdi,” dedi.

Dsi Misafirhanesi Ücretleri yetkilileri, misafirhanelerde konaklamak için genellikle önceden rezervasyon yaptırılması gerektiğini, rezervasyonların kurumun resmi internet sitesi üzerinden yapılabildiğini belirtti. Yetkililer ayrıca, yaz aylarında artan talep nedeniyle erken rezervasyon yapılmasını öneriyor.

Ankara Hekimevi Ekonomi uzmanları, artan enflasyon ve turizm fiyatlarındaki yükseliş nedeniyle, kamu misafirhanelerine olan ilginin önümüzdeki dönemde daha da artabilir.


Güncel yazı ve projeleri instagram'da duyuruyorum. Takip et, iletişimde kalalım ✔️@tahamumcu

Taha Mumcu

Ben Taha Mumcu, Bilişim sektöründe uzun süreden beri tecrübe edinerek bir yerlere gelmek için çalışmalarına devam eden ve sektörü yakından takip ederek hiç bir veriden geri kalmayan, girişimci ruhu ile tüm işlere elinden geldiğinde çalışma yapan bir girişimciyim. Henüz genç yaşta birçok tecrübeye ulaşan ve koyulan engelleri aşarak bir yerlere gelmek için çaba göstermekten çekinmiyorum.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen reklam engelleyiciyi devre dışı bırakarak bizi desteklemeyi düşünün